Maarianhamina cup

Mulla kertyi sieltä Maarianhaminan turnauksesta ihan kiitettävästi kuvia ja ajattelin et voisin kertoo teille vähän tarkemmin vielä siitä matkasta. Mä olin siis joukkueeni kanssa Maarianhaminassa Åland cup nimisessä turnauksessa 21.-23.11. Se oli meille samalla päättärireissu. Lähettiin kello viis aamulla kohti Turkua bussilla. Kahden tunnin bussimatka meni oikeestaan vaan nukkuen ja rennosti jutskaillen. Perillä me oikeestaan vaan suoraan mentiin laivaan ja matkustettiin siis Viking Linen Amorellalla sinne. Matkalla oli kaks laivaruokaa ja noh, tulihan sitä sit syötyä sen verran ettei pystynyt hetkeen muutakun istua tai makaa. Meillä oli yhdellä käytävällä semmonen paikka, missä oikeestaan meilkein koko matka sit oltiinkin. Kello oli ehkä 15 kun vihdoin päästiin hotellille. Hotellit oli ihan jees, mutta ne sängyt missä osa joutui nukkumaan ei ollutkaan enään niin jees. Ne oli semmoset taitettavat retkisängyt :-D 
 
Pelit alkoivat lauantain aamuna. Eka peli meni ihan loistavasti, vaikka hävittiinkin. Toisesta ja kolmannesta en muista mitään, mutta sit siitä neljännestä kyllä huomas et oltiin jo kaikki tosi väsyneitä ja ei oikeen ollut enään semmosta samanlaista tsemppiä kun ensimmäisessä pelissä. Päästiin hotellille vasta illasta ja siinä ei oikeestaan muuta sit enään tapahtunut. Perus oleskelua vaan porukalla.
Sunnuntaina meillä oli vielä kaks peliä jotka mun muistaakseni meni ihan hyvin, siihen nähden että kaikilla alkoi olemaan paikat niin jumissa ja väsyneitä muutenkin. Viimeisen pelin jälkeen lähettiinkin sit aika vauhdilla suihkujen kautta laivaan, jossa meillä oli taas yks laivaruoka. Sijoituttiin muuten lopulta vissiin kuudenniksi. Takas päin tultiin sillä uudella Viking Gracella. Oli ihan huippuhieno sisältäpäin!!  Matka meni tax freessä ja taas oleskellen porukalla. 
Ihan huikee reissu ja mahtava yhteishenki, joka taas kasvoi kun oltiin yhteisellä reissulla!

Comments